Over ons

Sinds 1979 verhuurt Europe Audio/Video Rent BV (kortweg eAVr) professionele audiovisuele apparatuur in binnen- en buitenland. Onder de klanten bevinden zich omroepen, film- en televisieproducenten, postproductiehuizen, geluidsstudios, freelance a/v-technici en bands. Maar ook studenten van bijvoorbeeld de HKU én particulieren maken regelmatig gebruik van de apparatuur en diensten van eAVr.

Wat kan EAVR zoal voor u betekenen:
Naast een ruime collectie topmicrofoons van oa Neumann, Shure, AKG en DPA, PA-sets, multitrack- recording systemen van o.a. ProTools, Alesis en Tascam en randapparatuur van alle topmerken onderscheidt Europe Audio/Video Rent BV zich van andere bedrijven door de verhuur van complete, mobiele videomontagesets van Avid en Final Cut Pro. Klanten kunnen bij eAVr terecht voor kleine, compacte laptop-sets maar ook voor volledige desktop-sets. Of het nu gaat om korte of langere gebruiksperiodes, men kan bij eAVr terecht voor alle mogelijke configuraties. Ook voor aanvullende apparatuur zoals digibeta-VTR's (digitale betacam recorder/players), XDcam, HDcam recorder/players, wacoms, diskspace en natuurlijk bekwame technici kan men bij eAVr terecht.

Naast het huren van apparatuur kunt u bij eAVr ook terecht voor de aanschaf van diverse producten. Europe Audio/Video Rent BV is namelijk dealer van DPA Microphones, AMS NEVE, Telefunken Elektroakustik, Tascam, SHURE en AKG. Ook producten van merken als Focusrite, SE Electronics, DBX, ART Audio en D.O.TEC kunnen door eAVr gunstig aan u worden aangeboden.

Advies en service:
De medewerkers van Europe Audio/Video Rent BV kunnen u adviseren bij het maken van een keuze uit het ruime aanbod aan apparatuur. Of het nu gaat om een studio-opname, een live-registratie, geluid op locatie, een presentatie, een videoclip of speelfilm, bij eAVr kunt u terecht voor de nieuwste professionele apparatuur en support. Daarnaast beschikt eAVr over een eigen transportservice. Klanten kunnen, tegen een geringe vergoeding, de gehuurde apparatuur laten afleveren en ophalen binnen de Benelux.

Kortom, voor advies en/of het huren van apparatuur bent u bij Europe Audio/Video Rent BV aan het juiste adres. U kunt natuurlijk online reserveren en bestellen maar als u liever telefonisch contact hebt dan kunt u bellen naar 0031-30-6775911. Dan zal een van de medewerkers u te woord staan en u helpen bij het maken van de juiste keus.

eAVr is sinds 2006 door het GOC opgenomen in het Register van leerbedrijven van de grafi-mediabranche.