YO! Opera: 10 jaar

Jubileumeditie YO! Opera YO! Opera 10 jaar

 

Van 23 t/m 26 november brengt het Yo! Opera Festival een verrassende mix van opera en muziektheater gemaakt voor, door en met jongeren.

 

Festivallocatie Huis a/d Werf wordt ondergedompeld in zang; in elke studio, in elke zaal en op plekken waar je het niet zou verwachten, beland je zomaar in enerverende, actuele voorstellingen met aansprekende thema's en een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen. Yo! Opera laat in deze vier dagen zien wat je onder de noemer 'Opera' kunt doen. Laat je meevoeren op de klanken in het huis, zo zie én hoor je vanzelf alles wat het festival te bieden heeft.

 

Yo! Opera staat voor het oprekken van deze eeuwenoude grenzen en wil de operadeuren openen voor jonge makers, frisse nieuwe ideeën, thema's uit het leven van vandaag, muziek die communiceert in plaats van alleen maar imponeert. Voor ons is opera: contact maken tussen kunst en publiek met behulp van muziek, theater, woorden en beweging.

 

Net als voorgaande jaren is Europe Audio/Video Rent BV nauw betrokken bij de technische realisatie van het festival met de levering en installatie van diverse PA-sets.