DPA voor Chris Chameleon

DPA 4088 voor Chris Chameleon DPA 4088 and Shure voor Chris Chameleon


Europe Audio/Video Rent BV verkocht een Shure zender met DPA 4088 headset aan de Zuid-Afrikaanse muzikant Chris Chameleon die momenteel bezig is met een solo-tournee door Nederland.

 

Geluidstechnica Natasja Giebels bracht EAVR in contact met Chris en tijdens een soundcheck in Wageningen viel de keus al snel op een Shure SLX met 4088 headset. De SLX heeft beduidend meer headroom en een breder spectrum dan de PGX die Chris eerst gebruikte.

 

Chris heeft de DPA 4088 niet alleen gekozen vanwege de natuurlijke klank maar vooral ook vanwege de karakteristiek. Dankzij de niervormige karakteristiek van de 4088 is de headset ook geschikt bij optredens met floormonitors en een hogere geluidsdruk op het podium.

 

Chris Chameleon brak eind jaren '90 door als bassist/frontman met de Zuid-Afrikaanse band Boo! waarmee hij zelfs een Music Award in de wacht sleepte. Nadat de band in 2004 officieel stopte is Chris verder gegaan als solo-artiest. Zijn solo-album 'Ek Herhaal Jou' werd in 2006 goud en in 2007 zelfs platina!

 

Meer informatie over Chris vind je op www.chrischameleon.com