API Lunchbox te huur

Je eigen lunchbox samenstellen?

 API Lunchbox te huur

 

Dat kan bij Europe Audio/Video Rent BV!


Eind 2010 kwam het Engelse Neve met de introductie van de 1073LB, een mono preamp module die is afgeleid van de 1073DPA en past in een API Lunchbox behuizing.

 

Neve volgde daarmee het voorbeeld van andere merken als Shadow Hills, Little Labs, Chandler en API zelf. Inmiddels heeft Neve haar gamma uitgebreid met een 1073LBEQ 3-bands equalizer en een 2264ALB mono limiter/compressor.

 

Europe Audio/Video Rent BV is een groot fan van het Lunchbox concept en importeur/dealer van Neve, dus was het een logische stap om daar iets mee te doen. Inmiddels is er een apart Lunchbox menu waar huurders hun eigen Lunchbox kunnen samenstellen en waar met regelmaat nieuwe modules aan worden toegevoegd. Klanten als Kane en dEUS maakten onlangs al gebruik van een Lunchbox met uitsluitend Neve modules.

 

U kunt bij Europe Audio/Video Rent BV terecht voor het uitproberen, huren en/of kopen van alle Neve outboardgear waaronder ook de Lunchbox modules. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030-6775911 of stuur een e-mail naar planning@eavr.nl