Live opnames maken?

Live opnames maken op locatie Festivalterrein 2012

 

Ben jij een manager, producer of bandlid van een act die deze zomer op Nederlandse, Duitse, Belgische of Franse podia staat? Wil je goede opnames maken om dit later thuis of met je fans te kunnen delen? Of wil je een live-cd uitbrengen met daarop nummers van verschillende optredens?

 

Wij, van Europe Audio/Video Rent BV, kunnen jou daarbij helpen want al meer dan 30 jaar is opnemen onze specialiteit. Naast een enorme collectie van moderne en vintage microfoons en randapparatuur verhuren wij diverse multitrackrecorders zoals Protools HD, Tascam X48, Alesis HD24 en Reaper.

 

Natuurlijk hebben wij ook de benodigde interfaces en preamps om de signalen vanaf het podium naar de recorder te krijgen. De laatste 2 jaar is de vraag naar MADI gerelateerde producten fors gestegen maar ook in analoge situaties hebben wij diverse oplossingen te bieden.

 

Concerten van o.a. de Toppers (2007), Karin Bloemen (2008), Van Dik Hout (2009), Top2000 (2010), Ilse de Lange (2011) en Anouk (2012) werden al met behulp van onze apparatuur opgenomen. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op via planning@eavr.nl, 030-6775911of bezoek ons op www.eavr.nl

Live opnames maken doe je met eAVr